Koronatiedote

Hyvät asiakkaat, tänä poikkeavana ja epävarmana aikana seuraamme yleisiä ja paikallisia ohjeistuksia sekä mahdollisia matkustusrajoituksia.
Tällä hetkellä noudatamme peruutuksissa normaaleja peruutusehtoja. Mikäli tilanne muuttuu esim. viime kevään suuntaan, otamme käytäntöön poikkeusajan peruutusehdot:

- Peruutukset huomioidaan, palautetaan asiakkaalle maksettu summa vähennettynä peruutuskuluilla 40 eur

- Varausta voi siirtää 12 kk:n sisällä vastaavanlaiseen ja hintaiseen kohteeseen.
Jos majoituksen uusi ajankohta on edullisempi, asiakkaalle ei hyvitetä erotusta. Vastaavasti varausta siirrettäessä kalliimmalle hintakaudelle tai varausta pidennettäessä, asiakas maksaa lisäkulut.

Koska tilanteet ja säännöt/säännökset muuttuvat päivittäin, seuraamme tilannetta ja muokkaamme peruutusehtoja sen mukaan.

Jos teillä on kysymyksiä, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kiitos!

t. Rukako Oy

 

Aukioloajat

RukaKo Oy toimisto avoinna aikana:

Ma - Pe    10 - 16 
                
La           Suljettu, pakolliset loma-asuntojen huoltokäynnit suoritetaan 
Su           Suljettu ,pakolliset loma-asuntojen huoltokäynnit suoritetaan

HUOMIOITAVAA aukioloajoissa  

Toimisto voi olla hetkittäin suljettu myös arkipäivinä mm. huoltokäyntien aikana, silloin tavoitat meidät sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kiireellisissä asioissa numerosta 020 7344 790.

Puhelinpäivystys 020 7344 791 (kiireelliset yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella)

Avain- ja majoitusasioissa voitte lähettää sähköpostia info(a)rukako.fi tai soittaa 020 7344 790 toimiston ollessa avoinna.

Varaukset ja lisätiedot

Varaukset netissä online >tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelintiedusteluihin vastataan
toimiston aukioloaikoina
puh. +358 20 7344 790

Hyvät asiakkaat,  kiitos varauksestanne.

Avainten noudossa huomioitavaa:
Avainten nouto tapahtuu toimistolta aukioloaikoina ja niiden ulkopuolella sovitusti joko toimiston tai majoituskohteen avainboxista.
Poikkeuksellisena aikana tarkistattehan aukioloajat www.rukako.fi

Huolto

Puh. +358 20 7344 791

020-alkuisiin numeroihin puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.

Numerosta myös toimistoajan ulkopuolella tiedustelut mm. saapumispäivän avainnoudot sekä kiireelliset kohteeseen liittyvät huoltoasiat.