Koronatiedote

Hyvät asiakkaat, tänä poikkeavana ja epävarmana aikana seuraamme yleisiä ja paikallisia ohjeistuksia sekä mahdollisia matkustusrajoituksia.
Tällä hetkellä noudatamme peruutuksissa normaaleja peruutusehtoja. Mikäli tilanne muuttuu esim. viime kevään suuntaan, otamme käytäntöön poikkeusajan peruutusehdot:

  • Peruutukset huomioidaan, palautetaan asiakkaalle maksettu summa vähennettynä peruutuskuluilla 40 eur
  • Varausta voi siirtää 12 kk:n sisällä vastaavanlaiseen ja hintaiseen kohteeseen.
    Jos majoituksen uusi ajankohta on edullisempi, asiakkaalle ei hyvitetä erotusta. Vastaavasti varausta siirrettäessä kalliimmalle hintakaudelle tai varausta pidennettäessä, asiakas maksaa lisäkulut.

Koska tilanteet ja säännöt/säännökset muuttuvat päivittäin, seuraamme tilannetta ja muokkaamme peruutusehtoja sen mukaan.

Jos teillä on kysymyksiä, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@rukako.fi.

Kiitos!

t. Rukako Oy

Toimisto avoinna

MA - PE 10 - 16
La ja su suljettu
Pakolliset loma-asuntojen huoltokäynnit suoritetaan

Huomioitavaa aukioloajoissa

Toimisto voi olla hetkittäin suljettu myös arkipäivinä mm. huoltokäyntien aikana, silloin tavoitat meidät sähköpostitse info@rukako.fi tai kiireellisissä asioissa numerosta 020 7344 790.

Puhelinpäivystys 020 7344 791 (kiireelliset yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella)

Avain- ja majoitusasioissa voitte lähettää sähköpostia info@rukako.fi tai soittaa 020 7344 790 toimiston ollessa avoinna.

Varaukset ja lisätiedot

Puhelintiedusteluihin vastataan toimiston aukioloaikoina

Avainten noudossa huomioitavaa Avainten nouto tapahtuu toimistolta aukioloaikoina ja niiden ulkopuolella sovitusti joko toimiston tai majoituskohteen avainboxista.

Viimeistään saapumispäivänä saat tekstiviestin, jossa kerrotaan tarkemmin avainten saamisesta.

Huolto

+358 20 7344 791

Numerosta myös toimistoajan ulkopuolella tiedustelut mm. saapumispäivän avainnoudot sekä kiireelliset kohteeseen liittyvät huoltoasiat.

020-alkuisiin numeroihin puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.