RukaKo:n varausehdot

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi ja varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta) ja palvelumaksu 10 € eräpäivään mennessä (online varauksista ei peritä palvelumaksua).

Loppusuoritus on maksettava 28 vrk ennen majoituksen alkua. Viimehetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 28 vrk) peritään kaikki maksut välittömästi.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan RukaKo Oy:lle ennen majoituksen alkua viimeistään avainten noudon yhteydessä.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Kohteen vuokraan sisältyy lomahuoneiston vapaa käyttöoikeus järjestyssääntöjen puitteissa, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaateet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu *). Mikäli siivousta ei ole suoritettu, Ruka-Ko Oyllä on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksun **). Siivousohjeen saa avainten noudon yhteydessä. Lemmikkieläinten tuonnista loma-asuntoon on aina ilmoitettava varausta tehdesssä. Kaikkiin loma-asuntoihin ei ole sallittua tuoda lemmikkieläimiä.

*) Liinavaatteet 14,20 eur/setti (sis. lakana, tyynyliina, pussilakana ja kylpypyyhe)
**) Siivousmaksu alk. 60 € - 200 €

Henkilömäärä

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. Loma-asunnon maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä. Teltan, asuntoauton ja – vaunun tai vuokrattavien palveluiden ( esim. kylpypalju) käyttö loma-asunnon tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Korvausvelvollisuus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle kuitenkin ottamalla yhteyttä heti RukaKo toimistolle. Kaikki majoituskohteen varustuksen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti RukaKo Oylle. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 44 €. Peruutuksen tapahtuessa alle 28 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 44 €. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä. Toimistokulu peruutuksissa 10 eur vähennetään peruutuksen määrästä.

RukaKo Oyllä on oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeur, voi RukaKo Oy perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli ennakko- tai loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä RukaKo Oy:llä on oikeus perua varaus ellei varaajalta saada maksua. Pidämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Aukioloajat

RukaKo Oy toimisto avoinna aikana:

Ma - Pe    10 - 16 
                
La           Suljettu, pakolliset loma-asuntojen huoltokäynnit suoritetaan 
Su           Suljettu ,pakolliset loma-asuntojen huoltokäynnit suoritetaan

HUOMIOITAVAA aukioloajoissa  

Toimisto voi olla hetkittäin suljettu myös arkipäivinä mm. huoltokäyntien aikana, silloin tavoitat meidät sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kiireellisissä asioissa numerosta 020 7344 790.

Puhelinpäivystys 020 7344 791 (kiireelliset yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella)

Avain- ja majoitusasioissa voitte lähettää sähköpostia info(a)rukako.fi tai soittaa 020 7344 790 toimiston ollessa avoinna.

Varaukset ja lisätiedot

Varaukset netissä online >tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelintiedusteluihin vastataan
toimiston aukioloaikoina
puh. +358 20 7344 790

Hyvät asiakkaat,  kiitos varauksestanne.

Avainten noudossa huomioitavaa:
Avainten nouto tapahtuu toimistolta aukioloaikoina ja niiden ulkopuolella sovitusti joko toimiston tai majoituskohteen avainboxista.
Poikkeuksellisena aikana tarkistattehan aukioloajat www.rukako.fi

Huolto

Puh. +358 20 7344 791

020-alkuisiin numeroihin puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.

Numerosta myös toimistoajan ulkopuolella tiedustelut mm. saapumispäivän avainnoudot sekä kiireelliset kohteeseen liittyvät huoltoasiat.